Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Ahogy anyukám készítette: karalábéfőzelék sous vide -ben

2015. május 26. - Sous Vide Center

Aki ebédelt iskolai menzán általános iskolában, az megutálta egy életre a főzelékeket! A ragacsos, liszthabarcsban úszó kókadt zöldségek látványa és íze beleégett az ízlelőbimbóinkba.
Pedig el lehet készíteni úgy is őket, hogy egészséges, könnyű nyári vacsorának is megfeleljenek, tele ízekkel, pompás textúrákkal. Íme egy példa az alternatív elkészítésre, ahogy anyukámtól lestem el sok évvel ezelőtt!

Kattints a linkre vagy a képre:


http://svcntr.in/1FcQBqU


A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr197492208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása