Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Spárgakrém sous vide -ben készítve

2015. május 15. - Sous Vide Center

A zöld sprágát képtelenség megunni! Íme egy belőle készült krém, amivel halas, vagy bármilyen más húsos ételt remekül fel lehet dobni. A titka nem más, mint a szódabikarbóna, aminek a segítségével a rikító zöld színét még a főzést követően is megtartotta!

http://svcntr.in/1A43DdE

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr857463014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása