Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Sertés pástétom sous vide -ben készítve

2015. június 19. - Sous Vide Center

Aki a sertésmájkrémet szereti, annak kötelező kipróbálnia a sertéshúsos pástétomot! Erősen fűszeres, de mégis jól érezhetőek a belsőségek (szív, máj, vese) ízei. Az elkészítéséhez se kell túl sok idő, hiszen a húsok ledarálásán kívül, minden mást már a sous vide fürdő végez el helyettünk! 


http://svcntr.in/1fdpfuO

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr617556584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása