Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Sous vide -ben készült fürj, galambbegy salátával és körtével

Egy finom étel, amit csak kézzel lehet enni!

2015. május 18. - Sous Vide Center

Találós kérdés: Mi az, kicsi és csak kézzel lehet enni? Sok dolgot lehetne felsorolni, de a helyes válasz a fürj! Egy kevés friss nyáreleji salátával és körtével megbolondítva a legjobb!

Kattints a linkre, ha tetszik, oszd meg! 

http://svcntr.in/1ILmsDE

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr687469568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása