Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Spárgát reggelire

2015. május 13. - Sous Vide Center

Szeretem a spárgát. Könnyű elkészíteni, szép a színe, és finom. De ragaszkodom néhány dologhoz vele kapcsolatban: - Legyen roppanós - Legyen rikító zöld - Legyen természetes az íze Vákuumban főzve nem gond a fentiek betartása, így reggelire pár perc alatt el tudom készíteni! Kattints a linkre, és oszd meg, hogyha tetszik!

svcntr.in/1QJ9lWe

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr757456694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása