Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Padlizsánkrémleves, hidegen, 30 perc alatt!

2015. augusztus 18. - Sous Vide Center

Ha nyár, akkor padlizsán, és ha padlizsán, akkor íme egy olyan megközelítése, ami kicsit meghökkentő lehet sokak számára. Tojásgyümölcsből leves, és még hideg is? Igen, kötelező kipróbálni, mert egészséges, könnyű elkészíteni, és behűtve igazán jólesik ebben a hőségben.

http://svcntr.in/1KiLmrM

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr87705396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása