Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Kalácspuding

2015. április 30. - Sous Vide Center

Kalácspuding készítése sous vide -el

Ezt csinálja valaki utánam! Együtt főztem a húst, a köretet és a desszertet! A titka a sous vide fürdő, ahol jól megfér egymás mellett az azonos hőfokon készülő ételek, hiszen a vákuum tasakok, vagy jelen esetben az üvegedény elszeparálva fő.
Íme a kalácspuding receptje, ami nagyon finom, egyszerű az elkészítése, és nem mellesleg felhasználhatjuk a kenyértartóban rekedt szikkadt kalácsot is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr337415544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása