Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Spanyolország nyári kincse, a gazpacho

2015. július 13. - Sous Vide Center

Megérkezett az igazi nyár, rekkenő hőséggel. Aki teheti, elkerüli a konyhát, hiszen kinek van kedve a forró sütő mellett toporogni ilyenkor. Használjuk ki, hogy rengeteg friss zöldség van a piacon, és készítsünk gazpacho -t! Uborka, paprika, olívaolaj, sok paradicsom és némi száraz kenyér kell csak hozzá. Tálald jól behűtve, sonkával, pirított kenyérkockával, vagy főtt tojással.

Kattints a képre, és ha tetszett, oszd meg!

http://svcntr.in/1Ug2KVZ

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr447622628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása