Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Húsragasztó a konyhámban

2015. május 12. - Sous Vide Center

Néha olyan dolgoktól rettegünk, amiről nincsen pontos ismeretünk. Ha gasztronómia, akkor nyugodtan mondhatom, hogy a húsragasztóra aggatják leggyakrabban a "bűnös", "veszélyes", "természetellenes" jelzőket.
Érdemes megismerkedni vele, és tisztába tenni, miről is van szó!

Kattints a linkre:

http://www.sousvidecenter.eu/hu/receptek/receptek-kepekkel/185-hussragaszto-a-konyhaban-igen-miert-ne.html

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr387453354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása