Minden amit a sous vide -ről tudni szerettél volna, de még nem merted megkérdezni

Sous Vide Center

Sous Vide Center

Ghee házilag, sous vide -el készítve

2015. május 03. - Sous Vide Center

Tisztított fűszervaj sous vide -ben készítve

z indiai konyha alapanyaga a ghee, vagy tisztított vaj. Előnyei közé sorolható, hogy sokkal tovább eltartható, mint a sima vaj, magasabb a füstpontja mint más zsírféléknek, és tökéletes fűszervaj készíthető belőle.

Íme a legkényelmesebb ghee készítési eljárás!

A bejegyzés trackback címe:

https://sousvidecenter.blog.hu/api/trackback/id/tr997427796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása